نگاهی عمیق‌تر به اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار

شاید با خودتان فکر کنید که مهم دوره جوجه کشی است و اگر تخم‌های نطفه دار باروری تولید کنید، در هر شرایط به جوجه تبدیل خواهند شد. این یک تفکر کاملاً اشتباه است چون نطفه‌های موجود در داخل تخم نیاز به مراقبت و نگهداری دارند تا قابلیت جوجه کشی خود را حفظ کنند به همین خاطر این مقاله برای آشنایی بیشتر با اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار طراحی شود چون یکی از اصول مهم موفقیت در این زمینه است. در حالت کلی توجه به اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار هم باعث افزایش اعتبار فروشنده تخم می‌باشد و هم اینکه خریدار به خاطر بالا بودن نرخ هچ تخم‌های دریافتی خود از این همکاری خوشحال می­شود. اعتبار یک پرورش‌دهنده درگرو کارهای جزئی و مهمی است که برای نشان دادن اهمیت خود به این کار انجام می‌دهد. اگر خریدار مطمئن باشد که پرورش‌دهنده یا شرکت موردنظر با اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار آشنا است، اطمینان لازم برای خرید محصولات آن را پیدا خواهد کرد. ما در این مقاله به بررسی شرایط لازم برای نگهداری تخم نطفه دار، نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار می‌پردازیم، اگر نمی‌خواهید که هیچ کم و کاستی در این زمینه داشته باشید، ادامه مطلب را از دست ندهید:

جهت خرید تخم نطفه دار کلیک کنید.

 

نکته : برای تهیه مرغوب‌ترین تخم نطفه دار غاز و همچنین جهت دریافت راهنمایی برای پرورش و نگهداری غاز می‌توانید با مشاوران و کارشناسان باتجربه شرکت تخم نطفه‌دار داتکام تماس حاصل فرمایید.

فهرست مقاله:

  • بررسی اهمیت آشنایی با اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار
  • نکات مهم مربوط به دوره نگهداری تخم نطفه دار
  • نحوه ی بسته بندی تخم نطفه دار
  • نحوه ی حمل ‌و نقل تخم نطفه دار

 

بررسی اهمیت آشنایی با اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار

تخم نطفه دار مهم‌ترین محصول پرورش طیور است چون توسعه کار و افزایش جمعیت گله پرورشی درگرو جوجه‌های جدید می‌باشد. تخم نطفه‌داری که از طریق جفت‌گیری پرنده نر و ماده یا تلقیح مصنوعی به وجود می‌آید، نیازمند شرایط خاصی است تا قابلیت جوجه کشی خود را حفظ کند. بهتر است به یاد داشته باشید که هرچقدر درصد باروری تخم‌های نطفه دار بیشتر باشد، درصد تبدیل آنها به یک جوجه سالم بیشتر است البته تنها درصورتی‌که تمامی مراحل نگهداری، بسته بندی، حمل و جوجه کشی به‌درستی طی شوند.

پرورش‌دهندگانی هستند که قصد خرید یا فروش تخم نطفه دار ندارند و ترجیح می‌دهند که به جوجه کشی تخم‌های نطفه دار تولیدی خود اکتفا کنند و جمعیت گله خود را از این طریق حفظ کنند. این پرورش‌دهندگان تنها با یادگیری شرایط لازم برای نگهداری تخم نطفه دار می‌توانند قابلیت جوجه کشی آنها را برای یک مدت حفظ کنند و سپس وارد دوره جوجه کشی شوند؛ اما در مقابل، افرادی نیز هستند که این کار را به‌صورت تجاری انجام می‌دهند و هرروز تعداد زیادی تخم نطفه دار تولید می‌کنند و محدودیت‌های منابع مانع جوجه کشی همه آنها و نگهداری جوجه‌ها می‌شود و اینجاست که پرورش‌دهنده باید با اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار آشنا شود تا با فروش تخم‌های نطفه دار اضافی خود کسب درآمد کند. شخصی که ترجیح می‌دهد به‌جای جوجه‌های بزرگ‌تر، تخم‌های نطفه دار شما را خریداری کند، مطمئناً بودجه کمتری را برای این کار در نظر گرفته است و انتظار دارد که با جوجه کشی آنها به سود دلخواه خود دست پیدا کند پس با رعایت اصول و نحوه ی بسته بندی و نگهداری تخم نطفه دار هم اعتبار خود را بالا ببرید و هم اینکه با عرضه تخم‌های نطفه دار با قابلیت جوجه کشی بالا، فرصت رشد را در اختیار پرورش‌دهندگان دیگر قرار دهید.

 

 

نکات مهم مربوط به دوره نگهداری تخم نطفه دار

یک مرحله قبل از آشنایی با اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار مربوط به نحوه ی نگهداری از تخم‌ها می‌باشد که در این بخش به مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

  • تخم‌های نطفه دار باید حداکثر به مدت ۱۴ روز در محیطی با دمای ۵۰ تا ۵۵ درجه فارنهایت نگهداری شوند. دما و رطوبت محیط باید حالت پایدار داشته باشد و دست‌کاری زیاد تخم‌ها در این دوره به غیر از چرخش چندان هم صلاح نیست. تخم‌های نطفه دار در شرایط ایده آل می‌توانند قابلیت جوجه کشی خود را به مدت ۲۴ روز حفظ کنند ولی بعد از گذشت ۱۴ روز، میزان قابلیت جوجه کشی آنها کاهش پیدا می‌کند.
  • تخم‌های نطفه دار را در یک محیط خشک، خنک و به دور از نور خورشید نگه دارید.
  • مناسب‌ترین دما برای نگهداری تخم نطفه دار ۵۰ تا ۵۵ درجه فارنهایت (۱۲ – ۱۰ درجه سانتی‌گراد) است.
  • منافذ موجود بر روی تخم‌های نطفه دار مستعد جذب میکروب و باکتری هستند به همین خاطر از حمل و دست‌کاری زیاد آنها خودداری کنید و در صورت لزوم، با دست‌های تمیز و ضدعفونی شده تخم‌ها را جابه‌جا کنید.
  • تمیز سازی تخم‌های نطفه دار نیاز به حساسیت زیادی دارد و تحت دو روش انجام می‌شود:۱٫ استفاده از سمباده یا تمیزی سازی با یک دستمال خشک ۲٫ استفاده از محلول ضدعفونی‌کننده.
  • تخم‌های نطفه دار در دوره نگهداری نیز نیازمند چرخش هستند به همین دلیل دو بار در روز تمام تخم‌ها را به‌اندازه ۱۸۰ درجه بچرخانید. این کار از چسبیدن آنها به دیواره و مختل شدن رشد آن جلوگیری می‌کند.
  • تخم‌های نطفه دار در دوره نگهداری نیازمند ۷۰ تا ۸۰ درصد رطوبت نسبی هستند و این میزان رطوبت از خشک شدن آنها جلوگیری می‌کند.

 

 

نحوه ی بسته بندی تخم نطفه دار

پرورش‌دهنده‌ای که محصولات خود را به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم عرضه می‌کند باید به فکر اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار تولیدی خود باشد تا کیفیت محصولات و درعین‌حال اعتبار خود را به خطر نیندازد.

قبل از آشنایی با نحوه ی بسته بندی بهتر است این نکته را به خاطر بسپارید که تخم‌ها تمیز و عاری از هرگونه مدفوع و خون و خوش شکل مناسب جوجه کشی هستند به همین خاطر تخم‌هایی را انتخاب کنید که ازنظر ظاهری هیچ مشکلی نداشته باشند.

بسته بندی باید به‌گونه‌ای انجام شود که حمل‌ونقل یا ضربه به کارتن، آسیبی به تخم‌ها وارد نکند. معمولاً برای پوشش بدنه تخم‌ها از موادی مانند نایلون حبابدار یا ظروف مقوایی مخصوص استفاده می‌شود.

روش ۱٫نحوه ی بسته بندی تخم نطفه دار هنگام استفاده از نایلون حبابدار، بدنه تخم‌ها با استفاده از نایلون به‌گونه‌ای پوشش داده می‌شود که اطراف تخم دولایه نایلون وجود داشته باشد. سپس با استفاده از خرده کاغذهای مقاوم کف کارتن پوشش داده می‌شود و تخم‌ها به‌گونه‌ای در داخل کارتن چیده می‌شوند که بین هر تخم با تخم مجاور خرده کاغذ یا روزنامه قرار داشته باشد. علاوه بر این سعی کنید که تمامی فضاهای خالی را با استفاده از نایلون یا روزنامه پوشش دهید تا حرکت زیاد باعث جابه‌جایی تخم‌ها نشود؛ و در آخر نیز با قرار دادن یک نایلون حباب‌دار روی کل تخم و محکم سازی درب کارت با استفاده از چسب، بسته بندی تخم‌های نطفه دار را به پایان برسانید.

 

روش ۲٫ روش دو بسته بندیبرای بسته بندی تخم‌های نطفه دار با استفاده از ظروف مقوایی باید به دنبال یک کارتن بزرگ‌تر و ظروف مقوایی کوچک‌تر باشید. جعبه بزرگ‌تر برای حمل تخم‌های موردنیاز است و جعبه کوچک‌تر برای جاسازی تخم‌ها و قرارگرفتن در داخل جعبه‌های بزرگ‌تر مورداستفاده قرار می‌گیرند. چسب بسته بندی، دستمال‌کاغذی، کارتن‌های تخم نصف شده و روزنامه، وسایل موردنیاز برای این نوع بسته بندی هستند.

برای شروع کار کافی است که کارتن‌های تخم را به دو قسمت برش دهید. سپس هر تخم را در داخل یک دستمال‌کاغذی چندلایه بپیچید و سپس داخل هر جایگاه تخم موجود در داخل کارتن قرار دهید. توجه داشته باشید که نحوه ی چینش تخم‌های به‌گونه‌ای باشد که انتهای تخم به سمت بالا باشد. بعدازاین‌که کارتن‌های تخم را در داخل جعبه بزرگ قرار دادید با استفاده از روزنامه عملیات محکم سازی لازم را انجام دهید ولی نه تا حدی که تخم‌ها تحت‌فشار قرار بگیرند و بشکنند. بعد از اتمام کار روی تخم‌ها چندلایه روزنامه قرار دهید و درب آن را با استفاده از چسب ببندید.

البته اسفنج‌های آماده­ای نیز وجود دارند که بسته بندی تخم نطفه دار توسط آنها می‌تواند راحت‌تر نیز باشد. در حالت کلی، نحوه ی بسته بندی تخم نطفه دار باید به‌گونه‌ای باشد که تخم‌ها ضربه را احساس نکنند و با قرار گرفتن در یک محیط نرم و راحت نشکنند. اگر بتوانید چنین محیطی را برای تخم‌های نطفه دار فراهم کنید، درواقع نشان می‌دهید که به کار خود اهمیت می‌دهید و اعتماد و رضایت مشتری در اولویت شما قرار دارد.

 

 

نحوه ی حمل ‌و نقل تخم نطفه دارنحوه ی حمل و نقل تخم نطفه دار

افزایش حجم تقاضا و درخواست برای تخم نطفه دار باعث شده است که آشنایی با اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار یکی از نکات کلیدی هر کسب‌وکار پرورش طیور باشد. اطلاع از نحوه ی حمل ‌و نقل تخم نطفه دار به شما کمک می‌کند که کیفیت کار خود را بالا ببرید و با جلوگیری از شکستن تخم‌ها نه موقعیت خود را به خطر بیندازید و نه این‌که به خریدار ضرر وارد کنید.

حمل‌ و نقل تخم نطفه دار فرآیندی است که نیازمند رعایت تمامی قوانین و الزامات بهداشتی است. شرط اصلی حفظ قابلیت جوجه کشی تخم‌ها در نحوه ی حمل ‌و نقل تخم نطفه دار، حفظ دمای بهینه در داخل وسیله نقلیه است. تخم‌های نطفه دار نسبت به شرایط آب و هوایی حساس هستند در صورت نقص در تنظیمات دما و نوسانات دمایی، قابلیت جوجه کشی تخم‌های نطفه دار به خطر می‌افتد.

نحوه ی محکم سازی بسته در داخل وسیله نقلیه یکی از مهم‌ترین اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار است به همین دلیل جعبه باید به‌گونه‌ای ثابت شود که احتمال هرگونه لغزش و جابه‌جایی به صفر برسد.

سعی کنید دمای داخل وسیله نقلیه را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که هم‌اندازه با دمای محیط نگهداری باشد. استفاده از یک وسیله نقلیه مجهز به یخچال می‌تواند ایده بهتری باشد چون در این صورت ثابت سازی دما با کیفیت بیشتری انجام می‌شود. در حالت کلی، هرلحظه امکان نوسانات دمایی وجود دارد مخصوصاً در هنگام بارگیری و تخلیه بار از پایین آمدن دمای بار جلوگیری کنید چون سرما میزان زرده و پروتئین موجود در داخل تخم را کاهش می‌دهد و باعث افزایش حجم کیسه هوایی می‌شود. برای به حداقل رساندن اثرات مضر نوسانات رطوبت و دما از وسایل نقلیه یخچال دار و ظروفی با قابلیت حفظ دما استفاده کنید. حمل‌ونقل جاده‌ای محبوب‌ترین نوع انتقالات است چون این نوع حمل‌ونقل از سرعت بالاتری برخوردار است. حمل ‌و نقل تخم‌های نطفه دار معمولاً با کامیون انجام می‌شود ولی در صورت لزوم، روش‌های حمل‌ و نقل دیگر مانند هوایی و ریلی نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد.

تحویل سریع از مهم موارد مربوط به شرایط حمل‌ و نقل تخم نطفه دار است چون تخم‌های نطفه دار در دسته کالاهای فاسدشدنی قرار دارند و ذخیره طولانی‌مدت آن در وسیله نقلیه با عوارض جانبی منفی همراه است.

 

برخی از نکات مهم

  • قبل از حمل ‌و نقل، تمامی تجهیزات حمل‌ و نقل را تمیز و ضدعفونی کنید تا از انتشار بیماری‌ها و آلودگی‌های جلوگیری شود.
  • با کاهش رطوبت نسبی وسیله نقلیه، خطر تعریق را کاهش دهید.
  • در هنگام بارگیری و تخلیه از تغییرات ناگهانی دما جلوگیری کنید. در صورت امکان وسیله نقلیه را مستقیماً به انبار نگهداری وصل کنید یا هنگام انتقال جعبه به داخل کامیون از کیسه‌های مخصوص استفاده کنید.
  • از تأخیرهای بی‌مورد خودداری کنید.
  • در هنگام بارگیری و حمل از ایجاد شوک و لرزش جلوگیری کنید.
  • بعد از حمل‌ و نقل حداقل ۱۲ ساعت به تخم‌ها استراحت بدهید سپس شروع به جوجه کشی آنها بکنید. شروع فوری جوجه کشی باعث افزایش احتمال مرگ زودرس جنین می‌شود.

 

 

نتیجه‌گیری

آشنایی با اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار یکی از مهم‌ترین اقدامات هر پرورش‌دهنده برای حفظ اعتبار و کیفیت کار خود است. به این صورت که زمانی قادر به جلب رضایت و اطمینان مشتری خواهید بود که از نحوه ی بسته بندی تخم نطفه دار اطلاعات داشته باشید و با رعایت اصول و نحوه ی بسته بندی و حمل تخم نطفه دار، محصولات خود را به‌طور سالم به مشتری تحویل بدهید. ما در این مقاله به بررسی برخی از مهم‌ترین نکات مربوط به این موضوع پرداختیم که مطمئناً مطالعه این موارد باعث آگاه‌سازی بیشتر شما می‌شود.

اگر سؤالی دارید یا در مورد موضوعی نیاز به راهنمایی دارید، می‌توانید از مشاوره

با همکار مربوطه ما بهره‌مند شوید. همچنین می‌توانید با ثبت نظرات، سؤالات

و پیشنهاد‌های خود به‌صورت کامنت در انتهای این مقاله، در آگاه‌سازی

هرچه بیشتر مخاطبین و علاقه‌مندان به این زمینه با ما همکاری کنید.

 

خرید تخم نطفه‌دار و جوجه:

برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرورش طیور روش‌های مختلفی پیش روی شما قرار دارد و این خود شما هستید که باید متناسب با بودجه و توانایی‌های خود در این زمینه تصمیم بگیرید. خرید تخم نطفه‌دار و جوجه یا نیمچه از محبوب‌ترین روش‌های شروع است و کافی است با یکی از معتبرترین شرکت‌ها وارد ارتباط شوید و در صورت تائید، کار خود را با خرید محصول موردنظر شروع کنید. شرکت تخم نطفه‌دار دات کام، پیشرو و صاحب‌نام در فروش این محصولات در خدمت شما مشتریان عزیز است. این شرکت تحت شرایط کاملاً بهداشتی نگهداری و در اختیار شما عزیزان قرار می‌گیرند.

برای تهیه مرغوب‌ترین تخم‌های نطفه‌دار و باکیفیت‌ترین جوجه‌ها و همچنین جهت دریافت راهنمایی برای پرورش و نگهداری هر نوع نژاد از پرنده‌ها می‌توانید با مشاوران و کارشناسان باتجربه شرکت تخم نطفه‌دار تماس حاصل فرمایید.

منبع

سایت timbercreekfarmer

سایت asstra

 

درادامه بخوانید:

آشنایی با شرایط خرید و فروش جوجه

 

شماره های تماس جهت دریافت مشاوره ی رایگان :

لطفا جهت برقراری ارتباط با کارشناسان مشاوره و فروش شرکت تخم نطفه دار با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :

کارشناس اول : ۰۹۱۰۴۴۱۸۱۵۲(کلیک کنید)

کارشناس دوم : ۰۹۱۰۴۴۱۸۱۵۳(کلیک کنید)

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۱]

دیدگاهتان را بنویسید