هر آنچه که باید درباره جوجه کشی قرقاول بدانید

جوجه کشی قرقاول

جوجه کشی قرقاول نقش مهمی در توسعه کسب‌وکار پرورش قرقاول دارد چون تنها در این صورت است که جوجه‌های جدید به دنیا می‌آیند و جای قرقاول‌های فروشی را می‌گیرند. همچنین قیمت تخم نطفه دار قرقاول در مقایسه با قیمت جوجه قرقاول یا قرقاول بالغ بسیار کمتر است و همین باعث می‌شود که جوجه کشی تخم نطفه دار قرقاول یک عامل بسیار مهم برای افزایش سود و درآمد پرورش‌دهنده باشد. البته استفاده از یک دستگاه جوجه کشی باکیفیت و هوشمند، بهترین روش برای بالا بردن نرخ هچ تخم‌های نطفه دار قرقاول است چون جوجه کشی قرقاول به‌صورت طبیعی دارای ریسک‌هایی می‌باشد که دستگاه جوجه کشی قرقاول این ریسک‌ها را برطرف می‌کند. اگر به دنیای پرندگان علاقه زیادی دارید و کسب درآمد از طریق پرورش قرقاول جزو اهداف شما می‌باشد، ادامه مطلب را از دست ندهید:

برای تهیه تخم نطفه دار کلیک کنید.

برای تهیه تخم نطفه دار قرقاول کلیک کنید.

 

 

بررسی روش‌های جوجه کشی

قرقاول نیز همانند مرغ و پرندگان دیگر دارای نژادهای مختلفی است که هرکدام متناسب با ویژگی‌های ظاهری و کاربردی خود طرفداران مخصوص به خود را دارند. تفاوت ظاهری هیچ تأثیری روی اندازه تخم‌ها و دوره جوجه کشی آنها ندارد. جوجه کشی قرقاول به دو صورت طبیعی و مصنوعی انجام می‌شود که هرکدام مزایا و معایب خود را دارند.

جوجه کشی طبیعی توسط خود قرقاول ماده انجام می‌شود و به مدت ۲۴ الی ۲۶ روز، روی تخم‌های موجود در لانه می‌خوابد. این روش نیاز به هزینه‌ی زیادی ندارد ولی خوابیدن ماده‌ها باعث توقف تخم‌گذاری می‌شود که این، مهم‌ترین جنبه منفی جوجه کشی طبیعی است.

پرورش‌دهندگانی که این کار را به‌عنوان شغل اصلی انجام می‌دهند و کسب درآمد از این طریق، اهمیت بسیار زیادی برای آنها دارد، ترجیح می‌دهند که به‌جای همکاری با قرقاول ماده از روش جوجه کشی قرقاول  با دستگاهاستفاده کنند.

استفاده از دستگاه جوجه کشی یک مزیت بسیار بزرگ محسوب می‌شود چون علاوه بر افزایش نرخ هچ تخم‌های نطفه دار، قرقاول‌های ماده به تخم‌گذاری خود ادامه می‌دهند که این باعث افزایش راندمان و تسریع رشد کسب‌وکار می‌شود.

 

اقدامات لازم قبل از جوجه کشی قرقاول

تخم قرقاول

پرورش‌دهندگان مجرب سعی می‌کنند که تعداد تخم زیادی را به‌صورت هم‌زمان در داخل دستگاه قرار دهند و در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند. شما برای انجام این کار باید ابتدا با شرایط جمع‌آوری و نگهداری تخم‌ها آشنا شوید تا به قابلیت جوجه کشی تخم‌های نطفه دار قرقاول آسیبی نرسانید:

  1. هنگام جمع‌آوری تخم‌ها نهایت دقت را به خرج دهید تا از هرگونه شکستگی و ترک جلوگیری کنید چون تخم‌های شکسته به‌هیچ‌وجه برای جوجه کشی مناسب نیستند. بهتر است برای جابه‌جای تخم‌ها از دستکش استفاده کنید چون چربی‌های موجود روی دست باعث مسدود شدن منافذ پوسته می‌شود و این تهدید بزرگی برای رشد جنین است.
  2. قبل از اینکه تخم‌ها را در داخل کارتن قرار دهید، آن‌ها را با یک پارچه خشک تمیز کنید. برای ضدعفونی کردن تخم‌ها از گاز فرمالدئید استفاده کنید تا آلودگی‌های موجود روی پوسته‌ها به‌طور کامل از بین بروند. شستشو با آب و صابون، استفاده از دستمال خیس یا شیشه‌پاک‌کن و سفیدکننده برای ضدعفونی کردن تخم‌های قرقاول به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود چون این مواد باعث از بین رفتن لایه محافظ تخم‌ها می‌شوند.
  3. اگر تخم‌ها به مدت طولانی بیرون از دستگاه نگهداری شوند، قابلیت جوجه کشی خود را از دست می دهند.
    اگر می‌خواهید نرخ هچ بالایی داشته باشید، هر چه زودتر تخم‌ها را داخل دستگاه قرار دهید تا رشد کنند. درصورتی‌که به هر دلیلی باید تخم‌ها را به مدت یک هفته در انبار نگهداری کنید، آنها را در یک یخچال با دما ۱۵ – ۱۴ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا قابلیت جوجه کشی خود را حفظ کنند. دقت داشته باشید که کم بودن دما باعث یخ زدن محتویات تخم‌ها و زیاد بودن دما باعث رشد ناقص یا مرگ سلولی نطفه‌ها می‌شود.
  1. رطوبت ایده آل برای محیط نگهداری تخم قرقاول، ۷۳ الی ۷۵ درصد است. کم و زیاد بودن میزان رطوبت محیط تأثیر زیادی در قابلیت جوجه کشی و روند رشد جنین‌ها دارد به این صورت که اگر رطوبت بیش‌ازحد کم باشد، آب موجود در محتویات تخم‌ها تبخیر می‌شود و کمبود آب در دوره جوجه کشی قرقاول باعث خشک شدن و مرگ سلولی می‌شود. از طرف دیگر، زیاد بودن رطوبت هم باعث ایجاد کپک و قارچ محتویات و درنتیجه خراب شدن نطفه تخم‌ها می‌شود.
  2. تخم‌های خونی و آغشته به فضولات برای جوجه کشی مناسب نیستند. هنگام جوجه کشی قرقاول از سالم و بدون ترک بودن تخم‌ها اطمینان حاصل کنید چون تخم‌های شکسته مستعد آلودگی و بیماری هستند و به‌مرورزمان به قرار گرفتن در دما و رطوبت زیاد خراب می‌شوند و گازهای مضر تصاعد شده از آنها باعث گندیدن تخم‌های سالم می‌شود.
  3. اگر می‌خواهید دوره جوجه کشی موفقی داشته باشید، تخم‌های قرقاول را حداکثر به مدت ۷ روز نگه دارید چون باگذشت زمان نرخ هچ تخم‌ها به‌شدت پایین می‌آید.
  4. بهترین وضعیت زرده تخم قرقاول زمانی است که روی سفیده معلق است. یکنواخت و ثابت ماندن تخم باعث می‌شود زرده تغییر وضعیت دهد و به پوسته داخلی بچسبد که این اتفاق تأثیر سوئی روی روند رشد جنین دارد. برای جلوگیری از آن بهتر است روزانه ۱ الی ۲ بار بچرخانید تا زرده حالت معلق خود را حفظ کند.

تخم نطفه دار قرقاول برای حفظ قابلیت جوجه کشی خود نیاز به شرایط ویژه‌ای دارد که سهل‌انگاری در رعایت هرکدام، چیزی جز ضرر اقتصادی در پی نخواهد داشت.

 

نحوه جوجه کشی قرقاول با دستگاه

قرقاول‌ها هم مثل اکثر پرنده‌های دیگر تمایل زیادی به جوجه کشی تخم‌های خود را ندارند و مادران خوبی نیستند. به همین خاطر، پرورش‌دهندگان از همان اوایل شروع کار سعی می‌کنند که با تهیه دستگاه جوجه کشی قرقاول، قدم‌های محکم‌تری در مسیر تکثیر قرقاول‌ها بردارند. استفاده از دستگاه جوجه کشی باعث می‌شود که با صرف زمان و انرژی کمتر، جوجه‌های یک‌روزه زیادی تولید کنند و سرعت رشد کسب‌وکار خود را بالا ببرند.

 انتخاب دستگاه مناسب برای جوجه کشی قرقاول

بودجه و نوع نیاز، حرف اول را در انتخاب دستگاه می‌زنند. قیمت تخم قرقاول زینتی نسبت به قرقاول گوشتی خیلی بیشتر است به همین دلیل جوجه کشی تخم قرقاول زینتی نیاز به‌دقت و تمرکز بیشتری دارد چون از دست رفتن هر تخم یا جنین قرقاول گران‌قیمت، ضرر اقتصادی بیشتری به پرورش‌دهنده وارد می‌کند.

بهتر است برای جوجه کشی تخم‌های قرقاول زینتی از دستگاه خانگی و کم‌ظرفیت استفاده کنید تا هم شرایط محیطی لازم برای رشد تخم‌های نطفه دار فراهم کنید و هم ریسک از دست دادن سرمایه کمتر باشد.

در مقابل، تخم قرقاول‌های گوشتی مانند قرقاول آمریکایی کمتر است و در بازه ۲۵ تا ۵۰ هزار تومان قرار دارد. اگر قصد دارید که کار خود را به‌صورت پرورش قرقاول گوشتی جلو ببرید و با فروش گوشت قرقاول کسب درآمد کنید، دستگاه صنعتی با ظرفیت بالا گزینه مناسبی برای شما می‌باشد چون با استفاده از آن می‌توانید قرقاول گوشتی زیادی را تولید و به بازار عرضه کنید.

شرایط مناسب برای جوجه کشی قرقاول

دوره جوجه کشی قرقاول بسته به نژاد آن، ۲۳ تا ۲۸ روز است که خود این دوره به دوره ستر و هچر تقسیم‌شده است. دوره‌ای که تخم‌های قرقاول به چرخش نیاز دارند، دوره ستر نام دارد و تقریباً ۲۱ روز اول جوجه کشی را شامل می‌شود. تخم‌های نطفه دار بعد از ۲۱ روز به سبد هچر منتقل می‌شود و دیگر نیازی به چرخش ندارند که به این دوره نیز هچر گفته شود. میزان دما و رطوبت این دو دوره متفاوت است که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم:

  • دمای مناسب برای دوره ستر: ۳۶٫۶ درجه سانتی‌گراد
  • رطوبت مناسب برای دوره ستر: ۶۵ درصد
  • دمای مناسب برای دوره هچر: ۳۷٫۲ درجه سانتی‌گراد
  • رطوبت مناسب برای دوره هچر: ۸۰ درصد

در روش جوجه کشی قرقاول با دستگاه بهتر است چند ساعت قبل از قرار دادن تخم‌ها در داخل دستگاه، دما و رطوبت را به‌صورت دقیق تنظیم کنید تا تثبیت شوند و بعد از قرار دادن تخم‌ها دچار نوسان نشوند. در طول دوره جوجه کشی با استفاده از دماسنج و رطوبت‌سنج، میزان دما و رطوبت را به‌صورت مداوم (هرچند ساعت یک‌بار) اندازه‌گیری کنید تا محیط امنی را برای رشد جنین‌ها فراهم کنید.

دمای محیط دستگاه را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشد تا مصرف برق و انرژی دست بالا نروند و دستگاه عملکرد خوبی از خود نشان دهد.

منافذ موجود روی پوسته تخم‌ها وظیفه تبادل اکسیژن و کربن دی‌اکسید را دارند. جنین‌های در حال رشد، کربن دی‌اکسید تولید می‌کند که تجمع این گازها باعث افت عملکرد کل جنین‌ها می‌شود. پس یک فن مناسبی را در محیط لحاظ کنید تا اکسیژن لازم برای جنین‌ها را تهیه کنید و کربن دی‌اکسید را از محیط خارج کند. استفاده از یک دستگاه فن دار ایده بهتری برای حفظ سلامتی جنین‌ها است.

همانند دوره نگهداری، تخم‌ها در دوره جوجه کشی هم به چرخش نیاز دارند تا وضعیت مناسب خود را حفظ کنند. برخی از دستگاه‌ها مجهز به ترنر خودکار هستند و عمل چرخش را نظم و دقت بیشتری انجام می‌دهند. اگر قصد دارید که به‌صورت دستی این کار را انجام دهید، ۴ الی ۵ بار چرخش در طول شبانه‌روز برای حفظ قابلیت جوجه کشی تخم‌ها مناسب است. به یاد داشته باشید که بازماندن درب دستگاه باعث به هم خوردن تنظیمات دما و رطوبت می‌شود به همین دلیل سعی کنید کار خود را با سرعت بیشتری انجام دهید.

نور آزمایی یکی دیگر از اقدامات دوره جوجه کشی قرقاول است که معمولاً بعد از روز هفتم انجام می‌شود. هدف اصلی از این کار، تفکیک تخم‌های قرقاول نطفه دار و بدون نطفه است چون تخم‌های بدون نطفه هنگام قرار گرفتن در معرض رطوبت و حرارت زیاد خراب می‌شوند و با تولید گازهای مضر، سلامتی جنین‌ها را به خطر می‌اندازند.

نکاتی در مورد خرید دستگاه جوجه کشی قرقاول

قبل از انتخاب یک دستگاه، نیاز، نوع نژاد و بودجه خود را در نظر بگیرید و با انجام تحقیقات لازم در مورد انتخاب خود اطمینان حاصل کنید. گروه صنعتی آرازسان در تلاش است که با ارائه باکیفیت‌ترین دستگاه‌های جوجه کشی، اطمینان و رضایت مشتریان خود را کسب کند. شما قبل از خرید می‌توانید با مسئولان فروش شرکت موردنظر تماس بگیرید و با دریافت راهنمایی‌های لازم، بهترین انتخاب را داشته باشید.

تهیه تخم نطفه دار قرقاول:

اگر به‌عنوان تازه‌کار در این زمینه شروع به کار کرده‌اید، در کنار دستگاه جوجه کشی قرقاول، نیاز به تخم‌ها نطفه دار باکیفیت با درصد باروری زیاد دارید تا جوجه سالمی به دنیا بیاورید و کار خود را توسعه دهید. البته تازه‌کار بودن دلیل برای خرید تخم نطفه دار نیست هر شخصی به هر دلیلی می‌تواند نسبت به خرید تخم نطفه دار قرقاول اقدام کند، مهم این است که با انجام تحقیقات لازم، بهترین انتخاب را داشته باشید و بعداً دچار ضرر اقتصادی نشوید. شرکت تخم نطفه دار داتکام با تجربه کاری و سابقه درخشان خود آماده خدمت به شما عزیزان می‌باشد و کافی است که هدف خود را تعیین کنید و در ادامه با کارشناسان مجرب این شرکت تماس بگیرید تا مسیر خود را پیدا کنید. تخم‌های نطفه دار شرکت تخم نطفه دار داتکام تحت شرایط کاملاً بهداشتی و استاندارد جمع‌آوری و نگهداری می‌شوند. بسته‌بندی محصولات این شرکت با استفاده از تجهیزات ضدعفونی شده انجام می‌شود و این ویژگی‌ها باعث می‌شود که تخم‌ها تحت تأثیر هیچ‌گونه آلودگی خارجی قرار نگیرند.

 

برای تهیه مرغوب‌ترین تخم نطفه دار قرقاول و همچنین جهت دریافت راهنمایی برای پرورش و نگهداری قرقاول می‌توانید با مشاوران و کارشناسان باتجربه شرکت تخم نطفه‌دار داتکام تماس حاصل فرمایید.

 

شماره های تماس جهت دریافت مشاوره ی رایگان :

لطفا جهت برقراری ارتباط با کارشناسان مشاوره و فروش شرکت تخم نطفه دار با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :

کارشناس اول : ۰۹۱۰۴۴۱۸۱۵۲(کلیک کنید)

کارشناس دوم : ۰۹۱۰۴۴۱۸۱۵۳(کلیک کنید)

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]