در حال نمایش 4 نتیجه

۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان

تخم نطفه دار قو

تخم نطفه دار قو سیاه

۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان
۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان

توضیحات تکمیلی در مورد تخم نطفه دار قو

قو یکی از زیباترین و مهربان ترین پرندگان آبزی جهان است که وفاداری و محبت آنها در یک رابطه عاشقانه برای همه اثبات شده است. میزان تخم گذاری این پرنده کم است و تخم نطفه دار قو از کمیاب ترین تخم های موجود در ایران است که در این مقاله قصد داریم به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و همچنین شرایط نگهداری این پرنده زیبا بپردازیم. اگر علاقه مند به پرورش قو هستید بهتر است با مطالعه مطالب زیر در مورد انتخاب خود بیشتر فکر کنید و با در نظر گرفتن شرایط خود، هر چه زودتر دست بکار شوید. پرورش قو علاوه بر ایجاد سود و درآمد، روشی برای بقای نسل این پرنده زیبا است.

معرفی کامل و مختصر انواع نژاد های قو

قو، بزرگ ترین پرنده آبزی از خانواده غازسانان است به طوری که اندازه بدن آن از اردک و غاز بزرگ تر است. این پرنده با گردن بلند، بدن سنگین و پا های بزرگ، هنگام شنا به راحتی سر می خورد و ضربات آهسته بال ها و گردن کشیده هنگام پرواز، جلوه بسیار زیبایی به این پرنده می دهد. قو ها هنگام مهاجرت به شکل v پرواز می کنند و سرعت پرواز یا شنای هیچ پرنده دیگری به سرعت قو نمی رسد. تا کنون ۷ گونه مختلف از قو یافت شده است که رایج ترین آنها قو سیاه، قو گردن سیاه، قو فریادکش و قو گنگ می باشد؛ در ادامه به بررسی ویژگی های هر کدام می پردازیم:

قو سیاه

قو سیاه یکی از سه گونه موجود در نیمکره جنوبی است و زیبایی ترکیب رنگ سیاه و نارنجی جلوه بسیار منحصر به فردی به این پرنده می دهد. جوجه متولد شده از تخم نطفه دار قو سیاه به رنگ خاکستری است و به مرور زمان با بالا رفتن سن، رنگ بال ها تیره تر می شود. منقار قو سیاه به رنگ نارنجی است که نوک آن حالت کم رنگ تری دارد. گردن قو سیاه نسبت به اندازه بدن آن بلند تر است و حالت s شکل آن باعث جذابیت بیشتر این پرنده می شود. لیست موجودی انواع تخم نطفه دار شرکت ما : جهت انتخاب ه کدام از موارد می توانید روشون کلیک کنید و به صفحه ی مربوطه هدایت میشود . اندازه بدن قو سیاه نر بزرگ تر از جنس ماده است و منقار بلند تر و صاف تر جنس نر بیشتر جلب توجه می کند. این پرنده برای اولین بار در سال ۱۸۰۰ میلادی به عنوان پرنده زینتی معرفی شد. قو های سیاه برای زندگی جفت می شوند و رابطه های هم جنس هم در بین آنها مشاهده می شود. برخلاف تصور همه، این پرنده ها قادر به پرواز و مهاجرت هستند ولی در فصل جفت گیری، به خاطر تولید مثل همه پر های خود را به طور موقت از دست می دهند که این اتفاق باعث می شود که برای یک مدت موقت، قدرت پرواز خود را از دست بدهند.

ویژگی های کلی قو سیاه

  • میزان جمعیت: ۵۰۰٫۰۰۰
  • بالاترین سرعت: ۸۰ کیلومتر بر ساعت
  • طول بدن: ۱۴۲ – ۱۱۰ سانتی متر
  • طول عمر: ۴۰ سال
  • وزن بدن: ۹ – ۳٫۷ کیلوگرم
  • طول بال: ۲ – ۱٫۶ متر

قو فریادکش

قو فریادکش، یک پرنده آبزی بسیار زیبا است که بدن سنگینی دارد و گردن بلند خود را هنگام شنا و پرواز صاف نگه می دارد. منقار این پرنده از پیشانی شروع می شود و به تدریج پایین می آید. پر های بدن قو فریادکش به رنگ سفید است که با منقار و پا های سیاه ترکیب می شود. جوجه قو ها به رنگ قهوه ای – خاکستری هستند. بیشتر قو های فریادکش در فصل زمستان بخش قابل توجهی از وزن خود را از دست می دهند و چند هفته قبل از شروع لانه سازی، دوره بسیار حساسی است که ماده باید در این دوره با تغذیه و استراحت مناسب انرژی لازم برای تخم گذاری و جوجه کشی تخم نطفه دار قو فریادکش را به دست بیاورد. قو های فریادکش در اوایل دومین زمستان زندگی خود جفت می شوند و برخی از آنها هم برای اولین بار در ۳ سالگی شروع به لانه سازی می کنند. این قو ها در اواسط تابستان همه پر های خود را از دست می دهند و حدوداً یک ماه قادر به پرواز نیستند. این ضعف باعث می شود که بیشتر از قبل آسیب پذیر باشند به همین دلیل بیشتر خودشان را در فضا های پوشیده پنهان می کنند تا از خطر حمله شکارچیان در امان بمانند. قو فریادکش در آب های کم عمق از علوفه تغذیه می کند و برای خوردن جلبک ها به زیر سطح آب می رود. این قو به غلات و محصولات دامی باقی مانده در مزارع نیز علاقه مند است.

ویژگی های کلی قو فریاد کش

طول بدن: ۱۵۸ – ۱۳۸ سانتی متر وزن بدن: ۱۲ – ۷ کیلوگرم طول بال: ۲ متر

قو گردن سیاه

همان طور که از اسم آن مشخص است، گردن این قو به رنگ سیاه و به غیر از گردن، تمامی بخش های بدن آن به رنگ سفید است. یک ویژگی ظاهری باعث تفکیک جنس نر و ماده می شود که آن، برجستگی قرمز موجود روی فک پایین مردان در فصل جفت گیری است. با اینکه بال های قو گردن سیاه کوتاه است ولی قدرت و سرعت پرواز این قو همانند دیگر قو ها زیاد است. قو های گردن سیاه علف خوار هستند و عمدتاً از گیاهان آبزی تغذیه می کنند. اندازه هر کلاچ ۴ تا ۸ تخم است که هر تخم نطفه دار قو گردن سیاه برای تبدیل به جوجه تقریباً به ۳۶ روز زمان نیاز دارد. این قو در ۴ سالگی به بلوغ می رسد و میانگین طول عمر آن ۱۰ سال است اما یک قو گردن سیاه تا ۳۰ سال هم می تواند زندگی کند.

ویژگی های کلی قو گردن سیاه

  • طول بدن: ۱۰۲ تا ۱۲۴ سانتی متر
  • وزن بدن: ۴ تا ۵٫۴ کیلوگرم
  • طول بال: ۱۷۷ – ۱۳۵ سانتی متر

قو گنگ

این پرنده عجیب و غریب در بسیاری از افسانه های روسی و اروپایی نقش دارد. گردن قو گنگ بسیار بلند است و حالت S شکل دارد. هنگام شنا این حالت را حفظ می کند و بال های خود را کمی بالاتر از قسمت پشت خود نگه می دارد. اگرچه این قو بیشتر در پارک های شهری، خلیج ها و دریاچه های شمال غربی اقیانوس آرام و مید آتلانتیک یافت می شود اما بومی آمریکای شمالی نیست. رفتار پرخاشگرانه و اشتهای زیاد این پرنده ها اغلب اکوسیستم های محلی را مختل می کند، گونه های بومی را آواره می کند و حتی برای انسان نیز خطر به بار می آورد. قو گنگ کاربرد تزئینی دارد و هنوز هم استخر ها و دریاچه های آمریکای شمالی بهترین مکان برای یافتن این پرنده های زیبا هستند. این قو ها رابطه طولانی مدتی دارند و روش ابراز عشق دو طرف، زبانزد کل جهان است؛ جهت خرید تخم نطفه دار قو گنگ لطفا با شماره کارشناسان تماس بگیرید.

ویژگی های کلی قو گنگ

طول بدن: ۱۷۰ – ۱۲۵ سانتی‌متر وزن بدن: ۱۱- ۹ کیلوگرم طول بال: ۲٫۵ – ۲ متر طول عمر: ۱۰ سال

جفت گیری و تولید مثل قو

فصل تولید مثل بستگی به نوع نژاد دارد و بین اوایل بهار تا اواخر تابستان متغیر است. قو ها برای زندگی جفت می شوند و تا وقتی که جنس ماده قدرت تخم‌گذاری را از دست نداده باشد یا یکی از طرفین فوت نکند، جفت همدیگر باقی می مانند. با شروع فصل جفت گیری، هورمون های موجود در بدن ماده باعث ترشح تخمک از تخمدان می شود. تخمدان قو ماده، تخمک های بسیار ریزی آزاد می کند و بارورسازی تخمک توسط اسپرم قو نر انجام می شود و عمل جفت گیری در فضای زیر تخمدان انجام می شود. این همان اتفاقی است که هنگام انجام تلقیح مصنوعی رخ می دهد به این صورت که در لقاح مصنوعی هم اسپرم نر توسط یک لوله به دستگاه تناسلی ماده تزریق می شود و سپس به مجرا (لوله بین واژن و تخمدان) می رود. اسپرم پس از ورود به مجرای تخمدان، به سرعت به سمت داخل شکم حرکت می کند. اگر تخمک تازه ای وجود داشته باشد، اسپرم توانایی بارور کردن آن را دارد و به خاطر همین برخورد، یک جنین تشکیل می شود. اگر تخمک بارور نشود به عنوان یک تخم قو بدون نطفه از بدن قو ماده خارج می شود. بعد از انجام عمل لقاح، تخمک با انقباضات عضلانی به سمت پایین مجرای رحم حرکت می کند. در حین حرکت جنین، اجزای اضافی به صورت قطعه قطعه به آن اضافه می شوند بنابراین تخم نطفه دار قو نهایی که از ماده خارج می شود دارای یک پوسته قوی برای محافظت از جنین و همچنین مواد مغذی لازم برای رشد آن می باشد.

ساختار کلی تخم نطفه دار قو

تخم قو با اندازه ۱۲ در ۷ سانتی متر و وزن ۳۵۰ گرم، یک تخم بزرگ محسوب می شود. هرچند اندازه هیچ تخمی به اندازه تخم نطفه دار شترمرغ نمی رس0د، با این وجود تخم های قو هم نسبت به اندازه تخم دیگر پرنده ها بزرگ تر هستند. اگر بخواهیم به بررسی دلیل بزرگی تخم قو اشاره کنیم، باید نحوه تشکیل تخم را توضیح بدهیم. سفیده، اولین لایه است که به تخم قو اضافه می شود. وظیفه این لایه حمایت از زرده و تأمین پروتئین لازم برای رشد جنین است. در واقع، جنین موجود در تخم نطفه دار این پرنده هنگام رشد از سفیده تغذیه می کند. بعد از سفیده، ۲ لایه دیگر نیز به تخم قو اضافه می شود که یک غشای داخلی و دیگری غشای خارجی است. غشای داخلی، سفیده و جنین را محصور می کند و در این مرحله سفیده بیشتری به محتویات تخم نطفه دار قو اضافه می شود. سرانجام، در قسمت تحتانی مجرای تخمک، تخم تشکیل شده وارد رحم می شود و در آنجا پوسته سخت به تخم اضافه می شود. پوسته تخم قو دارای منافذ زیادی است چون جنین در حال رشد نیاز به تبادل هوا، خارج کردن کربن دی‌اکسید و دریافت اکسیژن از محیط خارجی دارد. اضافه شدن پوسته سخت و سفت یک روز طول می کشد و سپس رنگ دانه ها به تخم اضافه می شوند و تخم قو آماده بیرون آمدن از قو ماده می شود.

نحوه رشد استخوان های جنین

پوسته تخم قو حاوی مقدار زیادی کربنات کلسیم است که جنین در حال رشد مقداری از این کلسیم را جذب می کند به همین دلیل هر چه قدر که به پایان دوره جوجه کشی نزدیک می شویم، پوسته تخم نازک تر می شود که این موضوع باعث راحت تر بیرون آمدن جوجه از تخم می شود. یک نکته جالب دیگر این است که جوجه قو هایی که از تخم های بزرگ تری بیرون می آیند، شانس بیشتری برای زنده ماندن دارند و دلیل آن هم این است که تخم های بزرگ تر، مواد مغذی بیشتری در زرده خود دارند. جوجه خارج شده از تخم نطفه دار قو، بقایای زرده تخم را جذب می کند تا غذای لازم برای هفته اول را از آن تأمین کند.

شرایط نگهداری و پرورش قو

تغذیه

قو ها در طبیعت به دنبال غذا می گردند و با این روش، بخشی از رژیم غذایی خود را تأمین می کنند. استفاده از خوراک پرندگان آبزی با پلت پروتئینی ۲۰% - ۱۳% برای یک قو، ایده خوبی است. برگ، دانه، گیاهان آبزی، جلبک، علف، بی مهرگان کوچک، لارو، ماهی و حشرات جزو علایق این پرنده هستند. قو ها ممکن است اسفناج، کاهو سبز، هویج خرد شده، کرفس، جوانه یونجه و سبزیجات دیگر را نیز مصرف کنند. ذرت ترک خورده، برنج قهوه ای، عدس و نخود خورد شده هم پتانسیل این را دارند که در رژیم غذایی قو قرار بگیرند.

مسکن

قو ها در برابر گرما و سرما مقاوم هستند. قو ها پرنده های آبزی هستند و نیاز به آب دارند تا بدن سالم و سرزنده ای داشته باشند به همین دلیل ایجاد یک حوضچه کوچک در محیط پرورشی بسیار ضروری است و در حد امکان سعی کنید با استفاده از یک دستگاه هوا دهی در فصل زمستان از یخ زدن بخشی از حوضچه جلوگیری کنید تا آب لازم برای ادامه زندگی قو ها و تولید تخم نطفه دار قو فراهم شود. اما نیازی به مسکن روی آب ندارند و اگر سایه بان یا خانه چوبی برای آنها بسازید هم وقت و هم هزینه خود را تلف کرده اید چون قو ها تمایلی به محصور شدن در یک جا ندارند. قو ها به یک سرپناه خشک هم نیاز دارند که حداقل باید همراه با سقف، سه دیوار آن پوشیده باشد و جهت قسمت باز نباید رو به شمال باشد. قو های توندرا و فریادکش انتخاب مناسبی برای نواحی سرد هستند و از طرف دیگر، قو سیاه برای آب و هوای گرم بهتر است. قو های سیاه استرالیایی و گردن سیاه در آب و هوای سردتر نیاز به یک سرپناه دارند. قو ها نیاز به یک حصار مناسب دارند تا از شکار حیواناتی مانند روباه، راسو و حتی سگ در امان بمانند. جوجه قو ها توسط کلاغ، ماهی‌خوار، لاک پشت، اردک ماهی و درنده های بزرگ نیز شکار می شوند به همین دلیل امنیت فضای داخلی محیط را با حصار های مقاوم تر بالا ببرید. یکی از مهم ترین مسائلی که باید هنگام پرورش قو به آن توجه کنید این است که بعد از دست زدن به قو ها، دست های خود را با آب و صابون بشویید. همچنین تجهیزات و محیط پرورشی را به طور مرتب تمیز کنید.

آشنایی با شرایط جوجه کشی تخم نطفه دار قو

جوجه کشی تخم نطفه دار قو یکی از اقدامات ضروری برای توسعه کار پرورش است به همین دلیل عدم آشنایی با شرایط لازم برای نگهداری و جوجه کشی بعد از یک مدت باعث شکست پرورش دهنده می شود. یکی از مشکلات اصلی جوجه کشی طبیعی این است که تولید تخم ها با فاصله انجام می شود و تقریباً ۲ روز طول می کشد که یک تخم ایجاد شود پس تا تکمیل تعداد تخم یک کلاچ، تخم های نطفه دار قبلی شروع به رشد می کنند و زود تر از تخم های بعدی به جوجه تبدیل می شوند. قو ماده مجبور به جوجه کشی همه تخم ها است و تا زمان اتمام جوجه کشی، از لانه خارج نمی شود. جوجه های خارج شده مجبور هستند بدون کمک مادر دنبال غذا بگردند و احتمال مرگ آنها به خاطر گرسنگی و غرق شدن در آب زیاد است. البته این موضوع مربوط به حیات وحش است و در محیط پرورشی، پرورش دهنده مسئول نگهداری از جوجه ها است ولی در کل جوجه کشی هم زمان تخم های کلاچ با استفاده از دستگاه جوجه کشی ایده بهتری است. در ادامه به اقدامات لازم برای حفظ قابلیت جوجه‌کشی تخم ها در دوره نگهداری می پردازیم: تخم ها نباید بیشتر از ۷ روز نگهداری شوند چون به مرور زمان گاز کربنیک و آب محتویات تخم از منافذ پوسته خارج می شود و کمبود آب و گاز کربنیک باعث پایین آمدن راندمان و نرخ تبدیل می شود. دما و رطوبت ایده آل برای نگهداری تخم ها قبل از جوجه کشی به ترتیب ۱۵ - ۱۰ درجه سانتی گراد و ۷۵ - ۷۰ درصد است.

شرایط لازم برای یک جوجه کشی موفق

دوره جوجه کشی تخم نطفه دار قو ۳۵ تا ۳۶ روز است. درجه حرارت لازم برای رشد جنین، ۳۸ درجه سانتی گراد است. اگر این میزان دما برای تخم ها تأمین شود، واکنش شیمیایی لازم در داخل تخم اتفاق می افتد. اگر دما بیشتر از ۴۰ درجه سانتی گراد باشد، جنین بعد از مدت کوتاهی دچار مرگ سلولی می شود. همچنین کمتر بودن دما هم رشد جنین را مختل می کند. رطوبت مناسب برای دوره جوجه کشی تخم ها ۵۸ تا ۶۳ درصد است. جنین ها در روز های پایانی به رطوبت بیشتری نیاز دارند تا راحت تر از پوسته جدا شوند. چرخش و تهویه از فاکتور های مهم دیگر هستند که همه این ها دست به دست هم می دهند و جنین را به جوجه تبدیل می کنند. اگر دستگاه جوجه‌کشی مجهز به ترنر خودکار باشد، عمل چرخش با نظم دقیق تری انجام می شود ولی در غیر این صورت، شما مجبور به چرخاندن آنها هستید تا محتویات داخلی به دیواره پوسته نچسبند. نور آزمایی یکی از اقدامات مهم دوره جوجه‌کشی تخم ها می باشد که باید با دقت زیادی انجام شود چون تخم های بدون نطفه با قرار گرفتن در معرض رطوبت و حرارت فاسد می شوند و گاز های خطرناکی تولید می کنند که به جنین آسیب می رساند. بهتر است از روز ۱۰ ام به بعد نسبت به نور آزمایی تخم نطفه دار قو اقدام کنید تا رشد سلولی بیشتر قابل تشخیص باشد.

پاسخ دهی به چند سوال رایج در مورد قو

  • آیا استفاده از نان برای تغذیه قو کار درستی است؟
نان کپک زده هرگز نباید در رژیم غذایی قو قرار بگیرد ولی ترکیب نان با دیگر مواد غذایی توصیه شده و هیچ مشکلی ندارد.
  • آیا قو ها می توانند بیش از حد غذا بخورند؟
نخیر، قو ها موجودات حریصی نیستند و فقط آنچه را که لازم دارند، می خورند.
  • آیا بالا رفتن یک پای قو، طبیعی است؟
بله، بخش بزرگی از پا برای کنترل درجه حرارت بدن بکار می رود. هنگامی که یک قو پای خود را بالا می برد می خواهد از گرمای خورشید استفاده کند.
  • آیا قو ها هر سال تخم گذاری می کنند؟
بله، با اینکه تعداد تخم نطفه دار قو تولید شده در هر سال، به مرور زمان کمتر می شود ولی تخم گذاری آنها هر سال ادامه دارد.
  • جوجه ها تا چه مدت کنار والدینشان زندگی می کنند؟
معمولاً تا ۶ ماه بعد از تولد در کنار خانواده خود زندگی می کنند.
  • چگونه می توان جنس نر و ماده را از هم تشخیص داد؟
بهترین راه برای این کار مراجعه به دامپزشکی است؛ اما یک نشانه دیگر این است که زائده گوشتی موجود در بالای منقار مربوط به جنس نر برجسته تر است.
  • آیا قو ها روی زمین می خوابند یا روی آب؟
هر دو، آنها می توانند روی یک پا ایستاده یا به حالت شناور روی آب بخوابند. قو ها هنگام خواب روی آب معمولاً سرشان را به پشت بال جمع می کنند.
  • قو ها از چه سنی شروع به جفت گیری می کنند؟
یک قو ۴ ساله، عضو بالغ گله است و به عنوان بزرگ سال قلمداد می شود. بعد از این سن، قو ها به دنبال یک همسر هستند تا ادامه زندگی خود را به صورت جفت بگذرانند.

نتیجه گیری

تخم نطفه دار قو برای تبدیل به جوجه نیاز به شرایط خاصی دارد که نادیده گیری آنها چیزی جز ضرر اقتصادی در پی نخواهد داشت. اگر به پرورش این پرنده زیبا علاقه مند هستید، ابتدا در مورد تغذیه، میزان سرمایه لازم و محیط استاندارد تحقیق کنید و سپس با بررسی همه موارد، کار خود را شروع کنید. با اینکه این پرنده چهره بسیار ملایم و آرامی ‌دارد ولی در برخی از شرایط خاص مانند جفت گیری یا احساس خطر بسیار پرخاشگر می شود و شما به عنوان یک پرورش دهنده باید آمادگی لازم برای برخورد مناسب با این رفتار ها را داشته باشید. بیشترین چیزی که باید به آن دقت داشته باشید این است که زندگی این پرنده ها وابسته به آب است و دوست دارند بیشتر وقت خود را روی آب بگذرانند پس در مورد اندازه مناسب و تمیزی حوضچه محیط نگهداری اطمینان حاصل کنید تا قو های سالمی پرورش دهید.

خرید تخم نطفه دار قو

ابتدا با بررسی بازار های محلی شروع کنید و سپس به کمک افراد مجرب در مورد مرکز فروش مناسب برای تهیه تخم قو اطمینان حاصل کنید. تخم های نطفه دار شرکت تخم نطفه دار داتکام تحت شرایط کاملاً بهداشتی و استاندارد جمع آوری و نگهداری می شوند. بسته بندی محصولات این شرکت با استفاده از تجهیزات ضدعفونی شده انجام می شود و این ویژگی ها باعث می شوند که تخم ها تحت تأثیر هیچ گونه آلودگی خارجی قرار نگیرند. برای تهیه مرغوب ترین تخم نطفه دار قو و همچنین جهت دریافت راهنمایی برای پرورش و نگهداری قو می توانید با مشاوران و کارشناسان با تجربه شرکت تخم نطفه دار داتکام تماس حاصل فرمایید.

لطفا جهت برقراری ارتباط با کارشناسان مشاوره و فروش شرکت تخم نطفه دار با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :

کارشناس اول : 09104418152(کلیک کنید)

کارشناس دوم : 09104418153(کلیک کنید)