معرفی انواع قرقاول خارجی و بومی ازجمله قرقاول ایرانی

قرقاول ایرانی

قرقاول ایرانی جزو محبوب‌ترین قرقاول‌های پرورشی در ایران می‌باشد و شباهت زیادی به قرقاول آمریکایی دارد. درواقع اگر بخواهیم به انواع قرقاول موجود در کشور اشاره‌کنیم، اولین موردی که به ذهنمان می‌رسد، قرقاول ایرانی، قرقاول سیلور و قرقاول آمریکایی است. هر پرورش‌دهنده متناسب با تراکم جمعیت نژادهای موجود در منطقه، نوع محصول موردتقاضا در بازار و همچنین هدف پرورشی خود نسبت به پرورش و فروش قرقاول موردنظر اقدام می‌کند. یک پرورش‌دهنده می‌تواند با تهیه تخم نطفه دار قرقاول ایرانی یا دیگر نژادها کار خود را شروع کند. در ادامه به بررسی انواع قرقاول و همچنین ویژگی‌های مهم قرقاول‌های مشهوری مانند قرقاول ایرانی، آمریکایی و سیلور می‌پردازیم که مطالعه این مطالب می‌تواند کمک زیادی به شما بکند و کمی هم که شده مسیر را برای شما بازتر کند. لطفاً با ادامه مطلب همراه باشید:

برای تهیه تخم نطفه دار کلیک کنید.

برای تهیه تخم نطفه دار قرقاول کلیک کنید.

 

 

بررسی انواع قرقاول ‌های موجود در بازار ایران

انواع قرقاول موجود در جهان، هرکدام ویژگی ها و کاربردهای مخصوص به خود را دارند و یک پرورش دهنده باید با همه آنها آشنا باشد تا بهترین تصمیم را بگیرد. در ادامه به بررسی چند مورد از آنها می‌پردازیم:

انواع قرقاول

قرقاول آمریکایی

قرقاول آمریکایی یکی از زیباترین و محبوب‌ترین قرقاول‌های موجود در جهان است. این قرقاول علاوه برای زیبایی، در تولید گوشت باکیفیت هم عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد و به همین دلیل در کنار قرقاول ایرانی به‌عنوان نژاد گوشتی شناخته می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قرقاول آمریکایی به قسمت توضیحات این لینک مراجعه کنید.

قرقاول لیمویی

این قرقاول جهش خاصی از قرقاول قرمز- طلایی است و از کشور ایتالیا سرچشمه می‌گیرد. نگهداری و پرورش این پرنده نسبتاً راحت است چون بدن قرقاول لیمویی مقاومت زیادی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف و بیماری‌ دارد. قرقاول لیمویی در هر دوره از سال قادر به تخم‌گذاری است و گوشت لذیذ این پرنده توجه بسیاری از مردم سراسر جهان را به خود جلب کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قرقاول لیمویی به قسمت توضیحات این لینک مراجعه کنید.

قرقاول لیدی

قرقاول لیدی یکی از نژادهای تزئینی بسیار معروف است که در نگاه اول توجه همه را به خود جلب می‌کند. زیبایی قرقاول ایرانی در مقایسه با این نژاد کم‌رنگ‌تر است ولی قرقاول ایرانی ازلحاظ وزن گیری و تولید گوشت نسبت به این نژاد برتری دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قرقاول لیدی به قسمت توضیحات این لینک مراجعه کنید.

قرقاول ریوز

قرقاول ریوز بومی جنگل‌های همیشه‌سبز نواحی مرکزی و شرقی چین است. بدن این پرنده در مقابل شرایط آب و هوایی مختلف، مقاومت زیادی دارد. این قرقاول نسبت به قرقاول‌های دیگر مانند قرقاول ایرانی پرخاشگرتر است و به‌خصوص در فصل جفت‌گیری حالت تهاجمی پیدا می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قرقاول ریوز به قسمت توضیحات این لینک مراجعه کنید.

قرقاول بلژیکی سر طلایی

قرقاول بلژیکی بومی یونان باستان و بلژیک می‌باشد. ترکیب رنگی پرهای این پرنده به‌قدری جذاب و دل‌نشین است که در نگاه اول همه توجه‌ها را به خود جلب می‌کند. تحرک و سرعت‌ بالای قرقاول بلژیکی باعث می‌شود که پرورش‌دهنده محیط امن‌تری برای آن در نظر بگیرد چون هرلحظه امکان پرواز و فرار این پرنده وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قرقاول بلژیکی سر طلایی به قسمت توضیحات این لینک مراجعه کنید.

بررسی مشخصات قرقاول سیلور و قرقاول ایرانی

قرقاول سیلور

منبع اصلی این قرقاول مربوط به جنوب شرقی چین است و در ۱۴ گونه مختلف یافت می‌شود. شکل ظاهری قرقاول سیلور نر و ماده متفاوت است و قرقاول سیلور نر بسیار جذاب‌تر است. نیمه پایینی بدن جنس نر به رنگ سیاه است و ناحیه بالایی بدن از زیر چشم تا انتهای دم از پرهای زینتی سفید پوشیده شده است. صورت و پاهای قرقاول سیلور به رنگ قرمز است و جهت تاج موجود روی سر به سمت عقب کشیده شده است و حالت متفاوتی به چهره این پرنده می‌دهد.

مانند اکثر نژادهای دیگر، رنگ بدن جنس ماده خاکستری – قهوه‌ای است و این ویژگی باعث استتار راحت‌تر ماده در دوران تخم‌گذاری و جوجه‌کشی می‌شود. اندازه بدن قرقاول سیلور واقعی بزرگ‌تر از زیرگونه‌های دیگر است. میانگین وزن قرقاول سیلور نر و ماده به ترتیب ۱٫۵ و ۱ کیلوگرم است.

رژیم غذایی قرقاول سیلور و پرنده‌های دیگر کاملاً مشابه است و بخش اصلی غذای این پرنده­ها از پلت­های مخصوص قرقاول‌ها تشکیل می‌شود. قرقاول‌های سیلور علاقه زیادی به میوه و غذاهای زنده‌ای مانند جیرجیرک، عنکبوت، ملخ و کرم‌ها دارند.

قرقاول سیلور نر علاقه زیادی به چندهمسری دارد به همین دلیل در حیات‌وحش بیشتر نرها با چند ماده زندگی می‌کنند.

بعضی‌اوقات، قرقاول‌های سیلور در سال اول زندگی خود با موفقیت تولیدمثل انجام می‌دهند اما بیشتر آنها تولید تخم‌های بارور را بعد از دومین سال خود شروع می‌کنند. هر کلاچ قرقاول سیلور ماده دارای ۶ تا ۱۲ تخم است و درصورتی‌که پرورش‌دهنده این تخم‌ها را جمع‌آوری کند، بعدازآن هم به تخم‌گذاری خود ادامه می‌دهند و ۳۰ الی ۴۰ تخم دیگر تولید می‌کنند.

قرقاول ایرانی

قرقاول ایرانی یکی از نژادهای گوشتی محبوب است که با نام قرقاول خزری نیز شناخته می‌شود. شکل ظاهری قرقاول ایرانی شبیه قرقاول آمریکایی است، تنها با این تفاوت که حلقه سفید موجود روی گردن قرقاول آمریکایی در قرقاول ایرانی وجود ندارد.

قرقاول ایرانی در اولین سالن زندگی خود به بلوغ می‌رسد و برای جفت‌گیری آماده می‌شود. قدرت تخم‌گذاری و وزن گیری این قرقاول به حدی است که پرورش‌دهندگان در تلاش هستند برای دریافت سود بیشتر از این کار، قرقاول ایرانی و قرقاول آمریکایی را در گله خود قرار دهند.

قرقاول ایرانی سالانه ۵۰ الی ۱۰۰ عدد تخم می‌گذارد که دوره جوجه‌کشی آنها حداکثر ۲۴ روز است. همان‌طور که از اسم آن مشخص است، این قرقاول بومی خود ایران است و از استان مازندران و سواحل دریای خزر سرچشمه می‌گیرد.

قرقاول ایرانی جزو پرنده‌های وحشی محسوب می‌شود و تحمل حصار و قفس در خانه را ندارد، به همین دلیل پرورش قرقاول ایرانی در خانه و استفاده از قفس برای محصور کردن آن، غیرقانونی است چون در چنین محیطی زیاد دوام نمی‌آورد و خودش را به درودیوار می‌زند و درنهایت می‌میرد. پرهای زیبای قرقاول ایرانی نر در برابر تابش نور حالت براق و بسیار شگفت‌انگیزی به خود می‌گیرد که در مقابل جنس ماده حالت خنثی‌تری دارد و به رنگ خاکستری خال‌دار است.

مسائل زیست‌محیطی و خطر انقراض باعث شده است که پرورش این قرقاول با محدودیت روبرو باشد و پرورش آن در مراکز بدون مجوز، ممنوع اعلام شود.

 

 

نکاتی در زمینه شروع پرورش انواع قرقاول

فرقی نمی‌کند که علاقه‌مند به پرورش قرقاول ایرانی هستید یا هر نژاد دیگر، مهم این است که بهترین زمان برای شروع پرورش قرقاول فصل بهار و تابستان است. شما ابتدا باید در مورد میزان بودجه موردنیاز و خواسته‌های خود مطمئن شوید، سپس برای شروع کار خود بهترین تصمیم را بگیرید.

کسی که تجربه کافی در زمینه پرورش پرندگان دیگر دارد، بهتر است کار خود را با تهیه تخم نطفه دار قرقاول شروع کند چون جوجه‌کشی، نگهداری از جوجه‌ها و تهیه محیط لازم برای رشد آنها کار نسبتاً سختی است و نیاز به تجربه کافی دارد.

به‌منظور انتخاب بهترین تخم‌ها برای جوجه‌کشی باید به مشخصات گله مولد توجه داشت که در ادامه به بررسی برخی از آنها می‌پردازیم:

  1. روند توسعه نرمال گله و همچنین کسب اطمینان از سلامتی قرقاول‌های مولد و شرایط نگهداری
  2. سازگار با شرایط جفت‌گیری و تولید تخم با درصد باروری بالا
  3. عدم وجود اختلال در فرآیند جفت‌گیری
  4. تغذیه شده با استفاده از جیره غذایی مناسب
  5. عدم هم‌خونی گله (خواهر برادر نبودن قرقاول‌های مولد هنگام جفت‌گیری)

فرقی نمی‌کند که شما کدام‌یک از انواع قرقاول‌ها را انتخاب می‌کنید بلکه باید به ‌اندازه و شرایط نگهداری تخم‌های مرکز فروش موردنظر دقت کنید تا شانس بالایی در جوجه‌کشی موفق تخم­های خود داشته باشید:

  1. تخم­های بیش‌ازحد بزرگ یا بیش‌ازحد کوچک برای جوجه‌کشی مناسب نیستند چون تخم‌های بزرگ درصد هچ پایینی دارند و تخم‌های ریز هم جوجه‌های ضعیف و کوچکی به دنیا می‌آورند.
  2. تخم‌هایی که پوسته نازکی دارند یا دچار شکستگی و ترک‌خوردگی شده‌اند برای جوجه‌کشی مناسب نیستند چون این تخم‌ها رطوبت لازم برای رشد جنین را در خود نگه نمی‌دارند و از سوی دیگر احتمال وقوع بیماری‌های ارگانیسمی در تخم‌های ترک‌خورده بیشتر است.
  3. شستشوی تخم‌ها با استفاده از آب و صابون یا سایر مواد ضدعفونی‌کننده باعث از بین رفتن پوشش محافظ تخم‌ها می‌شود و منافذ روی پوسته پتانسیل بیشتری برای واردکردن بیماری‌ها و آلودگی‌ها به داخل تخم پیدا می‌کنند.

اما یک فرد بی‌تجربه و تازه‌کار باید کار خود را با پرورش جوجه قرقاول و قرقاول مولد شروع کند. سعی کنید محیطی را برای پرورش قرقاول در نظر بگیرید که نزدیک محل زندگی شما باشد و با رفت‌وآمد مداوم تجربه‌های لازم برای توسعه کار خود را به دست بیاورید. هنگام انتخاب از بین انواع قرقاول موجود در بازار، هدف و میزان بودجه خود را در نظر بگیرید.

 

 

تهیه تخم نطفه دار قرقاول:

هر شخصی به هر دلیلی می‌تواند نسبت به خرید تخم نطفه دار قرقاول اقدام کند، مهم این است که با انجام تحقیقات لازم، بهترین انتخاب را داشته باشید و بعداً دچار ضرر اقتصادی نشوید. شرکت تخم نطفه دار دات کام باتجربه کاری و سابقه درخشان خود آماده خدمت به شما عزیزان می‌باشد و کافی است که هدف خود را تعیین کنید و در ادامه با کارشناسان مجرب این شرکت تماس بگیرید تا مسیر خود را پیدا کنید. تخم‌های نطفه دار شرکت تخم نطفه دار دات کام تحت شرایط کاملاً بهداشتی و استاندارد جمع‌آوری و نگهداری می‌شوند. بسته‌بندی محصولات این شرکت با استفاده از تجهیزات ضدعفونی شده انجام می‌شود و این ویژگی‌ها باعث می‌شود که تخم‌ها تحت تأثیر هیچ‌گونه آلودگی خارجی قرار نگیرند.

 

برای تهیه مرغوب‌ترین تخم نطفه دار قرقاول و همچنین جهت دریافت راهنمایی برای پرورش و نگهداری قرقاول می‌توانید با مشاوران و کارشناسان باتجربه شرکت تخم نطفه‌دار دات کام تماس حاصل فرمایید.

 

شماره های تماس جهت دریافت مشاوره ی رایگان :

۰۹۱۰۱۴۱۰۸۵۲

۰۹۱۰۱۴۱۰۸۵۴

۰۹۱۰۸۴۳۶۹۶۲

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۳.۵]

دیدگاهتان را بنویسید