آشنایی با شرایط نگهداری و جوجه کشی تخم نطفه دار قرقاول+قیمت تخم نطفه دار قرقاول

قیمت تخم نطفه دار قرقاول

قیمت تخم نطفه دار قرقاول

قیمت تخم نطفه دار قرقاول تحت تأثیر عوامل مختلفی است و به همین خاطر هنگام خرید، با قیمت‌های متنوعی روبرو می‌شویم. تخم نطفه دار قرقاول مهم‌ترین عنصر پرورش قرقاول محسوب می‌شود چون بعد از فروش قرقاول‌های گوشتی یا مولد، جای خالی آنها با جوجه‌های جدید پر می‌شود و تکرار این چرخه باعث پابرجا ماندن کسب‌وکار می‌شود. شروع کار پرورش قرقاول با خرید تخم نطفه دار قرقاول کار چندان منطقی و درستی نیست چون یک فرد تازه‌کار هیچ آشنایی با شرایط جوجه‌کشی و هچ تخم‌ها ندارد و درست نبودن تنظیمات رطوبتی و حرارتی باعث مرگ سلولی نطفه‌ها می‌شود و این یعنی شروع یک شکست بزرگ. در این مقاله به بررسی ویژگی‌ها، شرایط نگهداری و جوجه‌کشی تخم نطفه دار قرقاول و همچنین بازه قیمت تخم نطفه دار قرقاول می‌پردازیم. اگر در این زمینه نیاز به اطلاعات تکمیلی دارید، با ادامه مطلب همراه باشید:

برای تهیه تخم نطفه دار کلیک کنید.

برای تهیه تخم نطفه دار قرقاول کلیک کنید.

 

ویژگی‌های تخم نطفه دار قرقاول

تخم نطفه دار قرقاول از جفت‌گیری موفق قرقاول نر و ماده به وجود می‌آید. البته برای تشکیل تخم نطفه دار حتماً نیاز به تماس جنسی نر و ماده نیست. تلقیح مصنوعی یکی از محبوب‌ترین روش‌ها برای بارور کردن ماده و ایجاد تخم نطفه دار است.

نحوه جفت‌گیری نر و ماده

قرقاول‌ها از اواخر زمستان یا اوایل بهار شروع به جفت‌گیری می‌کنند و عادت تک‌همسری در بین آنها رایج نیست. قرقاول‌های نر نسبت به جفت خود متعهد نیستند و بلافاصله بعد از جفت‌گیری به دنبال ماده‌های دیگر می‌روند.

قدم اول در جفت‌گیری توسط قرقاول نر برداشته می‌شود، به این صورت که فضایی برای خود در نظر می‌گیرد و شروع به تمیز کردن آنجا می‌کند. هر قرقاول ماده که ازآنجا عبور می‌کند با نمایش و قدرت‌نمایی قرقاول نر مواجه می‌شود. قرقاول نر دور ماده می‌چرخد و هنگام نزدیک شدن به ماده، عمل جفت‌گیری را شروع می‌کند. قرقاول نر بعد از جفت‌گیری، ماده را به حال خود می‌گذارد و به راه خود ادامه می‌دهد. از این به بعد، مسئولیت تخم‌گذاری، جوجه‌کشی و مراقبت از جوجه‌ها بر عهده قرقاول ماده است.

تلقیح مصنوعی

وقتی صحبت از تعیین قیمت تخم نطفه دار قرقاول می‌شود، دقت به سختی‌های تولید یک تخم بارور بسیار ضروری است. قدرت جنسی ضعیف، سن زیاد، جفت‌گیری‌های مداوم و … از دلایلی هستند که باعث پایین آمدن درصد باروری تخم قرقاول می‌شوند به همین دلیل اکثر پرورش‌دهندگان برای مدیریت بهتر گله مولد خود از روش تلقیح مصنوعی استفاده می‌کنند.

فلسفه روش تلقیح مصنوعی مشابه جفت‌گیری است با این تفاوت که قرقاول ماده بدون تماس با قرقاول نر بارور می‌شود. به این صورت که پرورش‌دهنده پس از انتخاب یک نر جوان و قوی، با انجام اقداماتی مانند ماساژ و تحریک، اسپرم را جمع‌آوری می‌کند و با تزریق این مایع توسط یک لوله به دستگاه تناسلی ماده باعث بارور شدن آن می‌شود.

 

نکات مربوط به دوره نگهداری و جوجه‌کشی تخم نطفه دار قرقاول

شخصی که قصد فروش تخم نطفه دار قرقاول را دارد باید با شرایط نگهداری آن آشنا باشد تا قابلیت جوجه‌کشی تخم‌ها دچار مشکل نشود. مشتریانی که بعد از بررسی کیفیت و قیمت تخم نطفه دار قرقاول موجود در بازار، شما را برای انجام خرید انتخاب کرده‌اند، انتظار دارند که حداقل از ۱۰۰ تخم ۸۰ تخم به جوجه تبدیل شود. رسیدن به این نتیجه در میزان دقت و حساسیت شما در دوره جمع‌آوری و نگهداری پنهان‌شده است پس برای بالا بردن کیفیت و اعتبار خود، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  1. تخم‌ها را ۳ بار در روز جمع‌آوری کنید و اگر هوا گرم‌تر بود بلافاصله بعد از تخم‌گذاری نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام کنید چون نطفه با قرار گرفتن در محیط گرم و مرطوب شروع به رشد می‌کند و بعداً به خاطر هوای خنک انبار نگهداری دچار مرگ سلولی می‌شود.
  2. هنگام جمع‌آوری یا حمل تخم‌های نطفه دار از دستکش استفاده کنید تا چربی‌های کف دستتان باعث مسدود شدن منافذ پوسته نشود. برای ضدعفونی و تمیز کردن تخم‌ها از آب، صابون، ضدعفونی‌کننده یا حتی دستمال خیس استفاده نکنید چون این مواد باعث از بین رفتن پوشش محافظ تخم‌ها می‌شود و شرایط لازم برای ورود راحت‌تر میکروب و آلودگی را فراهم می‌کنند.
  3. بهترین روش برای تمیز سازی تخم‌ها استفاده از گاز فرمالین می‌باشد. قرار دادن تخم‌ها در محفظه حاوی گاز فرمالین باعث ضدعفونی شدن آنها می‌شود و آسیبی هم به پوشش محافظ نمی‌رساند.
  4. تخم نطفه دار قرقاول بسیار بزرگ یا کوچک برای جوجه‌کشی مناسب نیست به همین خاطر تخم‌هایی را برای جوجه‌کشی انتخاب کنید که شکل و اندازه عادی دارند.
  5. تخم‌های آغشته به فضولات غلیظ و خون برای جوجه‌کشی مناسب نیستند چون شستشوی آنها باعث از بین رفتن پوشش محافظ می‌شود و استفاده از گاز فرمالین هم اثر چندانی در تمیز سازی آنها ندارد.
  6. تخم نطفه دار قرقاول باید در یک محیط خنک و مرطوب نگهداری شود. محیطی را برای نگهداری تخم‌ها در نظر بگیرید که در معرض تابش مستقیم نور قرار نمی‌گیرد. ۱۴ تا ۱۶ درجه سانتی‌گراد دما و ۷۳ تا ۷۵ درصد رطوبت برای محیط نگهداری تخم نطفه دار قرقاول ایده آل است.
  7. تخم‌های نطفه دار با قرار گرفتن در محیط خنک، قابلیت جوجه‌کشی خود را از دست می‌دهند به همین دلیل سعی کنید حداکثر ۷ یا ۸ روز آنها را بیرون از دستگاه جوجه‌کشی نگه دارید. نگهداری تخم نطفه دار قرقاول به مدت ۱۰ تا ۱۲ روز به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود چون تخمی که این مدت در انبار خنک قرار می‌گیرد، قابلیت جوجه‌کشی خود را با به‌طور کامل از دست می‌دهد و درصد تبدیل آن به جوجه نزدیک به صفر می‌شود.
  8. اگر قصد دارید که تخم‌ها را بیشتر از ۵ روز نگه دارید باید هر روز حداقل ۲ بار وضعیت تخم را تغییر دهید تا زرده به پوسته نچسبد چون با چسبیدن زرده به پوسته، عملکرد نطفه به‌طور کامل مختل می‌شود.

 دوره جوجه‌کشی تخم نطفه دار قرقاول بسته به نوع نژاد در بازه ۲۴ تا ۲۶ روز قرار دارد و به دو دوره ستر و هچر تقسیم می‌شود که میزان دما و رطوبت این دو دوره کمی متفاوت است. اکثر افرادی که در زمینه فروش تخم نطفه دار قرقاول فعالیت می‌کنند، صد در صد به دستگاه جوجه‌کشی هم نیاز خواهند داشت چون سن پرنده‌های مولد به‌مرورزمان کمتر می‌شود و میزان تمایل و قدرت آنها برای تخم‌گذاری و جوجه کشی کمتر می‌شود و اینجاست که نیاز به پرنده‌های جوان و قوی احساس می‌شود.

نحوه کار دستگاه جوجه‌کشی به این صورت است که با استفاده از تکنولوژی‌های کنترلی وظیفه ماده تخم‌گذار را انجام می‌دهد. حرارت، رطوبت و هوا، ۳ فاکتور لازم برای رشد سالم جنین هستند و یک دستگاه با تنظیم دقیق این فاکتورها تعداد زیادی از تخم‌های نطفه دار را به جوجه تبدیل می‌کند.

  1. حرارت میزان متابولیسم و رشد جنین را تعیین می‌کند.
  2. رطوبت مانع تبخیر بیش‌ازحد آب داخل تخم نطفه دار قرقاول می‌شود.
  3. چرخش تخم‌ها از چسبیدن جنین به غشا داخلی جلوگیری می‌کند و باعث تبادل یکنواخت حرارت بین تمامی قسمت‌های تخم می‌شود.
  4. تهویه، اکسیژن لازم برای رشد جنین را فراهم می‌کند و گاز کربن دی اکسید مضر را از محیط خارج می‌کند.

دما ایده آل دوره ستر: ۳۶٫۶ – ۳۶٫۳ درجه سانتی‌گراد

رطوبت ایده آل دوره ستر: ۶۵ – ۶۰ درصد

دما ایده آل دوره هچر: ۳۷٫۲ – ۳۷ درجه سانتی‌گراد

رطوبت ایده آل دوره هچر: ۸۰ – ۷۵ درصد

دلیل افزایش رطوبت در دوره هچر این است که جوجه‌ها بعد از شکستن پوسته، به خاطر خیس بودن سطح به‌راحتی از تخم خارج شوند.

به‌هیچ‌وجه عمل چرخش و نور آزمایی را فراموش نکنید. این اقدامات دست‌به‌دست هم می‌دهند تا فضای مناسبی را برای رشد جنین ایجاد کنند.

متأسفانه تخم نطفه دار قرقاول مانند تخم‌های دیگر در دستگاه‌های فن دار مدرن (forced air) به‌خوبی هچ نمی‌شود. نتایج مربوط به جوجه‌کشی با دستگاه بدون فن (still air) یا جوجه‌کشی طبیعی به‌مراتب بهتر است.

 

قیمت تخم نطفه دار قرقاول در بازار

قیمت تخم نطفه دار قرقاول تحت تأثیر عواملی مانند میزان کیفیت شرایط نگهداری، تغذیه و مسکن قرقاول مولد و هزینه‌های لازم برای پرورش می‌باشد. افرادی که به‌صورت منصفانه قیمت تخم نطفه دار قرقاول‌های پرورشی خود را تعیین می‌کنند و روی کیفیت و بالا بردن درصد باروری تخم‌ها کار می‌کنند بعد از یک مدت صاحب بخش بزرگی از بازار فروش تخم نطفه دار قرقاول می‌شوند. وقتی به تفاوت قیمت تخم نطفه دار قرقاول و جوجه قرقاول نگاه می‌کنید، مطمئناً پیش خود می‌گویید که کسی که می‌تواند بعد از ۲۴ روز تخم‌ها را به جوجه تبدیل کند و با قیمت چند برابر بفروشد چرا با فروش تخم نطفه دار قرقاول کسب درآمد می‌کند.

اول‌ازهمه باید بدانید که هرکدام از این محصولات بازار مخصوص به خود را دارند و افرادی هم هستند که ظرفیت لازم برای پرورش جوجه ندارند و با فروش تخم‌های نطفه دار اضافی خود هم کسب درآمد می‌کنند که این یک بازی دوطرفه است. افرادی هم هستند که بودجه لازم برای خرید جوجه قرقاول ندارند و می‌خواهند کار خود را با خرید تخم نطفه دار آغاز کنند.

همچنین برخی از افراد یا شرکت‌ها هیچ ضمانتی در قبال باروری تخم‌ها ندارند و قیمت کمتری را نیز در نظر می‌گیرند. این خود شما هستید که باید با کسب تجربه لازم، بهترین انتخاب را داشته باشید.

اگر فروشگاه‌های اینترنتی مراکز فروش تخم نطفه دار قرقاول و سایت شیپور و دیوار را بررسی کنید، متوجه تفاوت قیمت‌ها خواهید شد. برخی از افراد به خاطر هزینه و زحمت زیاد قیمت بیشتری تعیین می‌کنند. برخی از افراد به خاطر مطمئن نبودن از باوری تخم‌ها قیمت کمتری در نظر می‌گیرند. اینجاست که باید تصمیم بگیرید به کیفیت اهمیت بدهید یا کمیت.

 

قیمت تخم نطفه دار قرقاول‌های موجود در شرکت تخم نطفه دار داتکام

انواع تخم نطفه دار قرقاول شرکت

قیمت تخم نطفه دار قرقاول لیمویی زرد: ۶۰٫۰۰۰ تومان

قیمت تخم نطفه دار قرقاول آمریکایی: ۱۶٫۰۰۰ تومان

قیمت تخم نطفه دار قرقاول ریوز: ۶۵٫۰۰۰ تومان

قیمت تخم نطفه دار قرقاول لیدی: ۶۰٫۰۰۰ تومان

قیمت تخم نطفه دار قرقاول بلژیکی سرطلایی: ۵۷٫۰۰۰ تومان

علت تفاوت قیمت بین نژادها این است که برخی از پرنده‌های زینتی شرایط نگهداری سخت‌تری دارند و حتی کمیاب بودن هم دلیل اصلی بالا بودن قیمت تخم نطفه دار قرقاول موردنظر است. در مقابل، تخم نطفه دار قرقاول آمریکایی قیمت نسبتاً کمتری دارد و افرادی که می‌خواهند با فروش گوشت قرقاول کسب درآمد کنند می‌توانند با خرید تعداد زیادی تخم نطفه دار یا جوجه قرقاول آمریکایی کار خود را رونق ببخشند.

 

خرید تخم نطفه دار قرقاول:

افرادی که پرورش قرقاول را با تهیه تخم نطفه دار شروع می‌کنند باید در زمینه شرایط جمع‌آوری و نگهداری تخم نطفه دار اطلاعات لازم را کسب کنند تا تخم‌هایی با درصد باروری بالا تهیه کنند. جوجه‌کشی تخم بدون نطفه یا با درصد باروری پایین چیزی جز ضرر اقتصادی در پی نخواهد داشت به همین خاطر خرید خود را از یک شرکت معتبر با ضمانت کتبی انجام دهید. شرکت تخم نطفه دار داتکام با تجربه کاری و سابقه درخشان خود آماده خدمت به شما عزیزان می‌باشد و کافی است که هدف خود را تعیین کنید و در ادامه با کارشناسان مجرب این شرکت تماس بگیرید تا مسیر خود را پیدا کنید. تخم‌های نطفه دار شرکت تخم نطفه دار داتکام تحت شرایط کاملاً بهداشتی و استاندارد جمع‌آوری و نگهداری می‌شوند. بسته‌بندی محصولات این شرکت با استفاده از تجهیزات ضدعفونی شده انجام می‌شود و این ویژگی‌ها باعث می‌شود که تخم‌ها تحت تأثیر هیچ‌گونه آلودگی خارجی قرار نگیرند.

برای تهیه مرغوب‌ترین تخم نطفه دار قرقاول و همچنین جهت دریافت راهنمایی برای پرورش و نگهداری قرقاول می‌توانید با مشاوران و کارشناسان باتجربه شرکت تخم نطفه‌دار داتکام تماس حاصل فرمایید.

لطفا جهت برقراری ارتباط با کارشناسان مشاوره و فروش شرکت تخم نطفه دار با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :

کارشناس اول : ۰۹۱۰۴۴۱۸۱۵۲(کلیک کنید)

کارشناس دوم : ۰۹۱۰۴۴۱۸۱۵۳(کلیک کنید)

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]

دیدگاهتان را بنویسید